Foto,  Ur vardagen

Ute innan kvällen

hyacintbokehÅrets näst sista dag är här och för att summera de senaste dagarna har det varit fortsatt full rulle så gott som hela tiden. Vi har varit på ett par handbollsmatcher i Göteborg, (Eksjövännernas son deltar i Norden cup där 27-30/12) haft dem hemma på middag, varit på shoppingtur på stan och igår hade vi tänkt varva ner med spa på Hagabadet, men tyvärr var det helt fullbokat nu så här innan nyår. Många som fått presentkort i julklapp förra året och inte utnyttjat dem under året som gått har bokat in sig i allra sista minuten. Så vi får köra spa en annan dag…

Idag är planen att jag ska baka samt fixa lite inför nyår. Bland annat ska jag baka ett underbart gott fröknäcke som jag testade att baka för första gången häromdagen. Mmm, helt beroendeframkallande gott var det och den omgången bröd är nu på upphällningen så här ska göras dubbla satser idag, minsann. Det ska fixas förrätt och dessert inför i morgon också, så det jag kan förbereda redan idag ska jag göra.

På min hemliga agenda står också att granen ska ut idag. Så trots att den är precis hur söt som helst, att det inte ens varit nyårsafton än (jag brukar klara att hålla mig till nyårsdagen innan julen åker ut), och att jag tycker att den är helt perfekt har den det gemensamt med många av sina julfränder; att den barrar något alldeles förskräckligt! Så får jag som jag vill är den ute innan kvällen.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.