Foto,  Ur vardagen

God jul

merrychristmasJulaftons morgon. Klockan är sex och jag är ganska ensam om att vara uppe nu… Men jag vill tassa in och önska en riktigt god jul och vill vara först ut idag, så jag ställde klockan på ringning… Inte då, jag bara skojar, men god jul, hoppas du får en alldeles underbar, magisk och härlig dag tillsammans med nära och kära. Hoppas julmaten smakar och att den här julen blir extra allt, speciell och minnesvärd.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.