Foto,  Ur vardagen

Det sista

strålandeDet är tidig måndag morgon och jag är ledig. Men ligger jag kvar i sängen och sover ut? Nej, det vore ju så inte jag. Jag bara måste upp i ottan oavsett om jag jobbar eller är ledig. Tvättmaskinen är igångsatt och en kopp kaffe står här bredvid mig, ryker och sprider sin väldoft. Mmm.

Nu är det i färdigstädat här hemma inför jul och det som återstår att göra (förutom att kanske gå över allt en gång till lite lätt med hartassen – you know me) är att skaffa en gran och klä den samt att handla mat. Alla julklappar ska slås in också och några extra klappar ska fixas. Bara för att.

Och har jag riktig tur har mina hyacinter blommat över och blivit bruna så att jag blir ”tvungen” att skaffa några nya i morgon. Man måste liksom hålla på in i det sista…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.