Jul på Liseberg

Julpåliseberg liseberg2 liseberg3 liseberg5 liseberg7 liseberg8 liseberg9 liseberg10 liseberg6 liseberg4 liseberg12 liseberg11 liseberg1Igår blev det ändrade planer. Grovstädningen av köket fick vänta. Prioriterade upp ett besök på ett juligt vackert Liseberg istället. Städade vanligt först och sen bar det av in till Göteborg innan det började mörkna. Det gjorde det dock under besökets gång och ju mörkare det blev desto mer folk kom det. Jösses!

Jag får nästan panik när det är folk precis överallt och man tvingas följa stömmen för att det inte går att göra på något annat sätt. När vi kom ut var köerna för att komma in enormt långa och jag kan bara tänka mig vilken trängsel det blev därinne när alla de lyckats ta sig in och senare på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *