Foto,  Ur vardagen

Jul på Liseberg

Julpåliseberg liseberg2 liseberg3 liseberg5 liseberg7 liseberg8 liseberg9 liseberg10 liseberg6 liseberg4 liseberg12 liseberg11 liseberg1Igår blev det ändrade planer. Grovstädningen av köket fick vänta. Prioriterade upp ett besök på ett juligt vackert Liseberg istället. Städade vanligt först och sen bar det av in till Göteborg innan det började mörkna. Det gjorde det dock under besökets gång och ju mörkare det blev desto mer folk kom det. Jösses!

Jag får nästan panik när det är folk precis överallt och man tvingas följa stömmen för att det inte går att göra på något annat sätt. När vi kom ut var köerna för att komma in enormt långa och jag kan bara tänka mig vilken trängsel det blev därinne när alla de lyckats ta sig in och senare på kvällen.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.