Foto,  Ur vardagen

Det fina med livet

lovemorningsfrukost3Morgonen är dygnets bästa tidpunkt. Jag vaknar oftast full av energi. Pigg, glad och utvilad känner jag mig nyfiken på vad dagen ska ge och hur den ska bli. Jag älskar känslan av att hela dagen ligger framför mig och att precis vad som helst kan hända. Ett spännande möte, ett vänligt leende, en snäll kommentar – att allt det där är möjligt att få uppleva får mig att känna mig förväntansfull inför varje ny dag. Att träffa människor jag kan prata med, skratta med, gråta med och bara vara med. Mmm, det är det fina med livet.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.