Foto,  Ur vardagen

Dammsugaren, våta trasan och moppen

morgonmysSitter här i halvmörker, lyssnar på musik, dricker kaffe och myser. Det är lördag morgon och jag laddar för dagen. Idag blir det till att göra det sista av grovstädning i köket och hela huset ska också få sig en omgång. Dammsugaren, våta trasan och moppen ska få jobba hårt. Men först frukost…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.