Foto,  Träning,  Ur vardagen

Yo-hoo, lördag!

luciafrukostHär städas och fejas i detta nu. Tvättmaskinen och diskmaskinen står och brummar och går. Solen har letat sig fram från bakom molnen. Klockan är strax efter elva och frukosten och dagens motionspass är avklarade. Får se vad mer som hinns med under dagen…

12km2
Känns gott att ha fått tillbaka lite energi. Den tog tvärslut i måndags eftermiddag och jag har gått på reserven sen dess. Musklerna i nacke och axlar har varit rejält spända och jag har haft så ont att jag inte ens orkat tänka på att ge mig ut och springa. Men i onsdags gick jag till min underbara massör och igår fick jag massage här hemma, så nu är jag på banan igen. Härligt! Yo-hoo, lördag! Nu kommer jag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.