Foto,  Ur vardagen

Minnen på bild

memoriesDet har varit en tuff höst och kung Bore har inte gjort sin entré på västkusten än. Nej, här har det mest varit jämngrått, mulet, mörkt och regnkallt väder på sistone. Mitt i den här grå tillvaron är det skönt att kunna plocka fram bilder med sol, värme, hav och vacker natur. Minnen på bild behövs…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.