Salig!

hjalmeskulla1 hjalmeskulla2 hjalmeskulla3 hjalmeskulla4Vilken härlig ledig dag jag haft idag! Hunnit med allt och ingenting… Började dagen med att ligga kvar i sängen, läsa tidningar och dricka kaffe. Sen gick jag upp och putsade alla fönster. Nu får de hålla sig till jul, vare sig det blir storm och piskande regn eller ej.

Därefter körde jag ett par maskiner tvätt och så sprang jag en runda på fem kilometer i det underbart soliga vädret. Efter lunch styrde jag kosan ut till Hjälmeskulla handelsträdgård för att få lite julinspiration och jösses vad överraskad jag blev! De hade byggt ut och gjort så himla fint. Åh, vad det fanns mycket vackert där. Salig!

När jag kom hem tänkte jag först att jag skulle åka ut till havet en stund, men så bestämde jag mig för att bara ta det lugnt. Passa på att verkligen känna att jag är ledig idag. Stanna upp och njuta av tillvaron. Inte bara göra hela tiden…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *