Foto,  Ur vardagen

Salig!

hjalmeskulla1 hjalmeskulla2 hjalmeskulla3 hjalmeskulla4Vilken härlig ledig dag jag haft idag! Hunnit med allt och ingenting… Började dagen med att ligga kvar i sängen, läsa tidningar och dricka kaffe. Sen gick jag upp och putsade alla fönster. Nu får de hålla sig till jul, vare sig det blir storm och piskande regn eller ej.

Därefter körde jag ett par maskiner tvätt och så sprang jag en runda på fem kilometer i det underbart soliga vädret. Efter lunch styrde jag kosan ut till Hjälmeskulla handelsträdgård för att få lite julinspiration och jösses vad överraskad jag blev! De hade byggt ut och gjort så himla fint. Åh, vad det fanns mycket vackert där. Salig!

När jag kom hem tänkte jag först att jag skulle åka ut till havet en stund, men så bestämde jag mig för att bara ta det lugnt. Passa på att verkligen känna att jag är ledig idag. Stanna upp och njuta av tillvaron. Inte bara göra hela tiden…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.