Foto,  Ur vardagen

Inte hetsa upp sig

andraadvent2 andraadvent frukostdukatfrukost2Det var bra igår, riktigt bra. Tullhuset var mysigt och jag utmanade mig själv som jag lovat. Jag smakade på diverse för mig nya saker. Jag åt de tre räkorna jag nämnde i föregående inlägg (vilka jag fick hjälp med att skala) men även en rökt räka, en milt dillsmakande, köttig och faktiskt god kräftsjtärt. Jag smakade även på räkomeletten, åt en skål kronärtskockssoppa och en sked hummersoppa. Och bröd förstås. Med smör och västerbottensost. Lite får man ju sejfa, eller hur? 😉 Sillarna och de många laxsorterna hoppade jag över helt. Det finns ju gränser…

Till dessert bjöds det bland annat på äggost, ris á la Malta, skumtomtar, pannacotta, rocky road, ett par fudgevarianter och en massa annat smått och gott Jag åt pannacotta, rocky road, fudge och en skumtomte. Sen var jag mätt!

Idag regnar det och är gråtrist ute. Perfekt dag för innemys. Jag sitter här med ett tänt ljus och lyssnar på stämningsfull, traditionell musik: P2 Klassisk jul.

Lite senare idag blir det julklappsshopping och en fika på Kungsmässan, tror jag. Jag är nog dock inte den enda som planerat in detta idag så trängsel och en del köer får man nog vara beredd på. Men det hör ju till i dessa tider. Bara att ta det lugnt och inte hetsa upp sig.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.