En klick senap kanske?

stjärnfrukostLördag igen. Härligt! Skönt att skrota runt hemma, pyssla, småpula, lyssna på musik, sitta här vid datorn, greja med bilder och känna sig riktigt ledig. Och den här helgen blir dessutom extra lång för min del för jag har tagit ledigt på måndag. Känns finemang.

Igår var vi bortbjudna på middag och hade en skön kväll med god mat, trevligt umgänge och lite spel. Riktigt lyxigt att få fira fredag utan att själv behöva stå i köket. Mer sånt! :))

frukost

Och ikväll blir det inget köksarbete hemma heller. Det är nämligen dags för julbord på Tullhuset på Hönö. Passar ju mig som hand i handske, jag som bestämt mig för att försöka lära mig att äta sånt jag tidigare inte gillat/vågat.

Kvällen blir en rejäl utmaning för mig ska jag säga; ”rent fisk- och skaldjursjulbord”. Jo, jag tackar. Jag är nöjd och blir imponerad av mig själv om jag pillar i mig mer än tre räkor – som jag förhoppningsvis fått hjälp med att skala. Allt annat är bonus. Allt! Men jag ska verkligen försöka – jag lovar. Om det inte finns bröd, smör, ost och grönsaker vill säga. Annars klarar jag mig ju alldeles utmärkt på det. Och en klick senap kanske – för att det snart är jul.

frukoststund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *