Foto,  Ur vardagen

En klick senap kanske?

stjärnfrukostLördag igen. Härligt! Skönt att skrota runt hemma, pyssla, småpula, lyssna på musik, sitta här vid datorn, greja med bilder och känna sig riktigt ledig. Och den här helgen blir dessutom extra lång för min del för jag har tagit ledigt på måndag. Känns finemang.

Igår var vi bortbjudna på middag och hade en skön kväll med god mat, trevligt umgänge och lite spel. Riktigt lyxigt att få fira fredag utan att själv behöva stå i köket. Mer sånt! :))

frukost

Och ikväll blir det inget köksarbete hemma heller. Det är nämligen dags för julbord på Tullhuset på Hönö. Passar ju mig som hand i handske, jag som bestämt mig för att försöka lära mig att äta sånt jag tidigare inte gillat/vågat.

Kvällen blir en rejäl utmaning för mig ska jag säga; ”rent fisk- och skaldjursjulbord”. Jo, jag tackar. Jag är nöjd och blir imponerad av mig själv om jag pillar i mig mer än tre räkor – som jag förhoppningsvis fått hjälp med att skala. Allt annat är bonus. Allt! Men jag ska verkligen försöka – jag lovar. Om det inte finns bröd, smör, ost och grönsaker vill säga. Annars klarar jag mig ju alldeles utmärkt på det. Och en klick senap kanske – för att det snart är jul.

frukoststund

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.