Alster,  Foto,  Ur vardagen

December – bring it on!

Igår var jag ute i skogen och samlade kottar, kvistar och olika blad som jag planerade att dekorera mina adventsblommor med idag. Så här blev adventsljusstaken i köket.

ljusstake

Julmarknaden i Kungsbacka idag var riktigt lyckad. Det var kallt, fint väder och mycket folk. Fin stämning, skridskoåkande barn och söndagsöppna butiker. Underbart.

marschall_blommor
luciatruppen torget brandbilkajsakarins julkorgEfter marknaden åkte jag hem och gav mig på projektet att göra ett par egna blomsterarrangemang av de julblommor jag köpt av svågerns dotter och fått levererade idag. Fram med den nyinköpta glittersprayen, glitterpulver, diverse band, silverdekorationer och annat – kreativiteten flödade på ett härligt sätt och jag är faktiskt nöjd med resultatet.

hyacintgrupp2 hyacintgrupp amaryllisNu ikväll har årets första glögg värmts på och inmundigats efter en härligt kylig stadspromenad och en och annan pepparkaka har slunkit ner i magen. Jag är helt uppfylld av en skön känsla efter den här dagen och har tankat på rejält med julstämning. Så kom an december – bring it on!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.