Foto,  Träning,  Ur vardagen

Adventstid

adventstid adventstid2Den här dagen är jag verkligen nöjd med. Jag var ute och sprang en mil på förmiddagen och sen ägnades tid åt shopping. Köpte bland annat lite pysselsaker på Panduro till den väntande  leveransen av julblommor jag beställt av makens brorsdotter. En vit amaryllis har jag beställt och tre vita hyacinter. Men jag köpte några hyacinter, en julkaktus och en vit julstjärna igår så här är redan lite adventsfint. Imorgon tänder vi det första ljuset i staken och börjar så sakta räkna ner mot jul… Mysigt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.