Foto,  Träning,  Ur vardagen

Planer

svanar

Så var den här söndagen snart slut. Det har varit en lugn och skön dag för min del. Jag har planerat mycket för kommande års träning; är sugen på Vårruset, Kungsbackaloppet, och Tjejmilen bland annat. En timmas promenad har hunnits med också så jag har inte bara latat mig och ägnat mig åt planerade aktiviteter hela dagen, jag har faktiskt gjort något också. 😉

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.