Foto,  Ur vardagen

Vad är jag värd?

värdDet är lördag morgon. Klockan är snart halv nio. Solen är på väg upp, det är -1° och himlen skimrar i rosa. En helt underbar morgon! Det här bara måste ju bli en helt fantastisk dag!

Jag sitter här och lyssnar på Maruo Scocco, Black coconutljuset brinner och  sprider sin underbara doft i rummet och snart ska jag ge mig ut på en liten löptur. Ska bara dricka upp morgonens första kopp kaffe och skriva klart det här inlägget…

…som handlar om att jag har något att fira. Igår var det ett helt år sen jag gick i mål hos Viktväktarna. Cirka femton kilo lättare än i februari 2013. Det var stort. Kul. Värt att fira och lätt att fira.

Nu, ett år senare är jag dock ännu mer benägen att tycka att jag har något värt att fira. Jag ligger nämligen fortfarande kvar under målvikten och jag är så stolt över mig själv. Det är belöningsdags! Sannerligen! Funderar på vad jag är värd för fin present för att jag lyckats med den här bedriften…? Något fint måste det bli.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

 • Ann

  Grattis! För varje dag man klarar ett mål man satt upp ska man fira tycker jag. Ett leende till sig själv på morgon, en klapp på axeln och vid vissa tillfällen något lite fint man vill ha. Är själv på väg mot ett viktmål som jag är mycket stolt över. Och då ska det firas minsann. För 2015 har jag satt upp 122 pass/365 och det är för att hoppas kunna golfa en del. Hur gör du 2015? Om min häl håller som jag hoppas och tror kommer jag att anmäla mig till mitt livs första springlopp! 2015. Önskar dig en underbar helg och glöm inte att fira!

  • skapica

   Tack, Ann. Ska bli spännande att höra mer om ditt viktmål. Jag vet inte vad jag ska göra för att utmana mig själv och motivera mig själv till att prestera mer och bättre 2015. 183 pass 2015 blir jag nog ensam om att ha som mål, men tja, varför inte? Det är ju kul att notera i kalendern när man gjort något fysiskt.:)

   Sen ska jag också springa några lopp under året har jag tänkt – har till exempel blivit anmäld till Göteborgsvarvet – det är min största utmaning – men jag skulle gärna även vilja springa andra lopp. Vad tror du om att dra ihop ett litet lag till Vårruset till exempel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.