Vad är jag värd?

värdDet är lördag morgon. Klockan är snart halv nio. Solen är på väg upp, det är -1° och himlen skimrar i rosa. En helt underbar morgon! Det här bara måste ju bli en helt fantastisk dag!

Jag sitter här och lyssnar på Maruo Scocco, Black coconutljuset brinner och  sprider sin underbara doft i rummet och snart ska jag ge mig ut på en liten löptur. Ska bara dricka upp morgonens första kopp kaffe och skriva klart det här inlägget…

…som handlar om att jag har något att fira. Igår var det ett helt år sen jag gick i mål hos Viktväktarna. Cirka femton kilo lättare än i februari 2013. Det var stort. Kul. Värt att fira och lätt att fira.

Nu, ett år senare är jag dock ännu mer benägen att tycka att jag har något värt att fira. Jag ligger nämligen fortfarande kvar under målvikten och jag är så stolt över mig själv. Det är belöningsdags! Sannerligen! Funderar på vad jag är värd för fin present för att jag lyckats med den här bedriften…? Något fint måste det bli.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad är jag värd?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.