Foto,  Träning,  Ur vardagen

LLS – Lovely Lazy Sunday

lazysundayIdag har jag ingenting på agendan – nothing, nada, squat. Så skönt!

Sov länge i morse, hämtade tidningen, läste den och drack en kopp kaffe i sängen. Efter det smakade det underbart gott med frukost enligt ovan. Nu sitter jag och pillar med bilder, lyssnar på musik och sjunger med för fulla muggar. Hur det låter? Smakprov finns här. Vet inte varför jag vill dela med mig av så mycket ”vacker skönsång” just nu (haha) men hey, jag har roligt, mår bra och är inne i en grottanermigihärligalåtarperiod och jag vill så gärna dela med mig. Härligt med en ledig söndag! Härligt med musik!

Om en stund ska jag ge mig ut och springa. Som det känns nu innan vill jag springa långt idag, riktigt långt. Inte nödvändigtvis i världsrekordtempo men långt och länge. Mala på. Lukta på naturen och vara närvarande…. Kroppen får dock bestämma när jag väl kommer ut. Kanske bara blir en femkilometare, men det är inte fy skam det heller.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.