LLS – Lovely Lazy Sunday

lazysundayIdag har jag ingenting på agendan – nothing, nada, squat. Så skönt!

Sov länge i morse, hämtade tidningen, läste den och drack en kopp kaffe i sängen. Efter det smakade det underbart gott med frukost enligt ovan. Nu sitter jag och pillar med bilder, lyssnar på musik och sjunger med för fulla muggar. Hur det låter? Smakprov finns här. Vet inte varför jag vill dela med mig av så mycket ”vacker skönsång” just nu (haha) men hey, jag har roligt, mår bra och är inne i en grottanermigihärligalåtarperiod och jag vill så gärna dela med mig. Härligt med en ledig söndag! Härligt med musik!

Om en stund ska jag ge mig ut och springa. Som det känns nu innan vill jag springa långt idag, riktigt långt. Inte nödvändigtvis i världsrekordtempo men långt och länge. Mala på. Lukta på naturen och vara närvarande…. Kroppen får dock bestämma när jag väl kommer ut. Kanske bara blir en femkilometare, men det är inte fy skam det heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *