Foto,  Ur vardagen

Boktips & röj

lördagsljusTill slut fick jag tummen ur i förmiddags och satte igång med städningen här hemma. Det är absolut inga problem när man väl kommer igång med det, men det var lite segt innan idag…

Det bästa med städningen (förutom att det blir rent, fint och fräscht efteråt förstås) är att jag kommer vidare med ljudboken jag lyssnar på. För tillfället lyssnar jag på ”Leona – Tärningen är kastad” av Jenny Rogneby och den är riktigt bra. En spännande och annorlunda story.

När städningen var avklarad blev det en tur upp till pappa. Förra helgen, på fars dag, var vi där och plockade ner massa lådor från vinden. Saker som sparats sen sonen var liten och vi bodde i huset och sedan blev kvar på vinden när vi flyttade därifrån. Och i söndags kände jag att det verkligen var hög tid att kolla igenom alla dessa grejer, ta mitt ansvar och slänga sådant som aldrig kommer att användas av någon av oss i familjen igen.

Sonen och hans sambo plockade ihop en del saker som de ville ha, men jag tror det var typ tio bananlådor som hamnade i återvinningen i eftermiddags. Skönt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.