Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Att verkligen se

hänger_1Idag på en fotorunda i Långedrag fick jag syn på något som inte finns på riktigt. Men visst ser du det också redan vid första anblicken; ansiktet på stolpen? Eller?

Det satte hur som helst igång min fantasi på allvar och jag undrar vad mer man kan se som inte finns om man tittar tillräckligt noga…? Måste träna på att titta och att verkligen se.

hänger

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.