Foto,  Musik

Magiker

pinkrosesÅh, en sådan kväll det varit! Ensam hemma med Lisa och ”Så mycket bättre” på TV.
I kvällens program var det Amanda Jenssens låtar som skulle tolkas. Bra låtar som ingen kan misslyckas med. Hon är grym! Och jag verkligen älskade ”Magiker” – Orups version av ”Illusionist” – så tack så mycket för den, Orup. Kärlek. <3

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.