Skön dag

lördagsfrukost Dagen idag har hittills varit härlig trots allt regn. Vi startade med en frukost med hembakad hälsolimpa som jag knåpade ihop igår kväll, ett nytt gott te samt lite annat smått och gott. Därefter åkte vi och gjorde några jobbärenden och sedan bar det iväg till favoritbutiken Rituals på Frölunda torg, IKEA och vidare till Innerstaden samt Kungsmässan för diverse inköp.

ritualsprodukterNu ägnar maken all sin uppmärksamhet åt en engelsk ligafotbollsmatch mellan Sunderland och Arsenal på TV medan jag sitter och myser med tända ljus och ännu mer härligt avslappnande musik i högtalarna. Mmm, en skön dag.

Och om några timmar är det dags för favoritprogrammet ”Så mycket bättre”. Kan man ha det mycket bättre? Knappast? Jo, det kunde man visst för hoppsan, där kikade solen fram. Shit, det var inte igår! 🙂 Hoppas du har en fin lördag också.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *