Foto,  Ur vardagen

Skön dag

lördagsfrukost Dagen idag har hittills varit härlig trots allt regn. Vi startade med en frukost med hembakad hälsolimpa som jag knåpade ihop igår kväll, ett nytt gott te samt lite annat smått och gott. Därefter åkte vi och gjorde några jobbärenden och sedan bar det iväg till favoritbutiken Rituals på Frölunda torg, IKEA och vidare till Innerstaden samt Kungsmässan för diverse inköp.

ritualsprodukterNu ägnar maken all sin uppmärksamhet åt en engelsk ligafotbollsmatch mellan Sunderland och Arsenal på TV medan jag sitter och myser med tända ljus och ännu mer härligt avslappnande musik i högtalarna. Mmm, en skön dag.

Och om några timmar är det dags för favoritprogrammet ”Så mycket bättre”. Kan man ha det mycket bättre? Knappast? Jo, det kunde man visst för hoppsan, där kikade solen fram. Shit, det var inte igår! 🙂 Hoppas du har en fin lördag också.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.