Foto,  Ur vardagen

Känner du något?

whiterose

Jag har hittat några gamla bilder som jag gärna vill visa dig. De ploppar nog upp här lite hipp som happ den närmaste tiden, så håll utkik.

De här bilderna mår jag bra av, de tilltalar mig extra mycket och jag vill dela med mig av ljuset, det rena och det fräscha i dessa bilder.

Just den här bilden får mig att känna lugn och den får mig att minnas sommarens ljusa kvällar. Jag kan riktigt känna doften av ren tvätt på tork i ljuvligt ljum sommarvind och en smekning av vinden mot min kind. Mmm, bilder kan vara magiska. Känner du också något när du tittar på bilder?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.