Foto,  Ur vardagen

Mysmorgon

frukost4 Lördag igen då. Härligt! Vaknade tidigt som vanligt, hämtade tidningen, kröp upp i fåtöljen i vardagsrummet, tände ljus, läste, tog dagens första kopp kaffe och myste. Mmm…

Idag ska vi fira svärdotterns födelsedag och ikväll ska vi på middag hos vänner. Så även om vädret inte är det bästa här på västkusten just för tillfället finns det ändå mycket att vara glad åt och må bra av.

skalgladjeHoppas du får en riktigt härlig lördag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.