Alster,  Foto,  Ur vardagen

Kändisspotting

buddhaljus3Det har varit en härlig dag hittills. Efter frukosten städade vi så nu är här fint, rent och luktar så fräscht och gott. Efter städningen tog vi en rask promenad i det sköna höstvädret och när jag duschat och gjort mig i ordning åkte jag och handlade inför kvällens middag.

I affären fick jag syn på en söt tjej som jag tyckte kändes väldigt bekant och jag var nära att säga hej. Hon tittade dock inte igenkännande på mig över huvud taget. Det kändes förstås en aning förbryllande men efter några sekunder sjönk det in; hon verkade bekant bara för att jag sett henne på TV. Kändisspotting på Kvantum alltså.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.