Oktober

kanadagässlövhjärta lisa_husse lisa1 lisa2 lizzy kiara vita höstfärgerlisa_matte klöverblommahöstlövkanadagäss2Hela helgen har vi fått ha sonen, hans sambo och deras hundar här hos oss. Vi inledde med att fira sonens födelsedag i fredags kväll. Han bakade pizza, jag kompletterade med tacos. Han fixade marängsviss, jag kompletterade med chilikladdkaka. En riktigt härlig kväll med trevliga gäster.

Igår var vi så på en shoppingrunda. Först på Lager157, på FreePort och på Kungsmässan. Sen lagade jag lasagne som vi åt innan vi ägnade kvällen åt att hänga i soffan.

Idag tog vi med oss hundarna upp till rastgården i Fors där vi släppte dem lösa så de kunde springa runt och göra av med energi. Lisa fattade först inte vad hon skulle göra, men efter en stund sprang även hon runt och verkade vara riktigt lycklig.

Snart är det dags för mig att ge mig ut på en löprunda i det härliga höstvädret. Ahhh… Så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *