Foto,  Ur vardagen

Fredagsgåvor

fredagsgåvor2Helgen har varit bra hittills. Maken kom hem med blommor, vin och choklad i fredags. Bra början på helgen, inte sant?

Igår var jag ute på en shoppingrunda då maken var iväg på säsongens sista match och middag med laget. Jag var på Erikshjälpen, Freeport, IKEA och Kungsmässan. På Kungsmässan fick jag sällskap av en god vän och det var väldigt trevligt.

Idag får vi se vad vi hittar på. Det är fint väder så det kanske kan bli en liten fotorunda, men vi ska även hinna med lite mer shopping och någon form av motion också. Härligt med söndag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.