Alster,  Foto,  PhotoShop,  Träning,  Ur vardagen

Cooking with wine

cookingwithwineSå var det fredag igen. I morse gick jag upp och fixade mig i ordning, gjorde en invägning – yay, jag är fortfarande under min målvikt! – handlade mat till ikväll och sedan bar det av till mammografiavdelningen på Kungsbacka sjukhus för några bilder. Det är lite bökigt med det där, men det är skönt att de håller koll på en…

När klockan var tio över åtta var jag hemma igen och satte igång att jobba. Skönt att kicka igång veckans sista arbetsdag ordentligt med en rivstart. Nu väntar jag på att maken ska komma hem så vi kan varva ner inför helgens ledighet och fixa till lite fredagsmys. Vem vet, kanske blir det en slurk vin både i och till maten också…? 😉

I huvudet efter gårdagens härliga yogapass:
”Sa Re Sa Sa, Sa Re Sa Sa, Sa Re Sa Sa, Sa Rung 

Har Re Har Har, Har Re Har Har, Har Re Har Har, Har Rung”

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.