Cooking with wine

cookingwithwineSå var det fredag igen. I morse gick jag upp och fixade mig i ordning, gjorde en invägning – yay, jag är fortfarande under min målvikt! – handlade mat till ikväll och sedan bar det av till mammografiavdelningen på Kungsbacka sjukhus för några bilder. Det är lite bökigt med det där, men det är skönt att de håller koll på en…

När klockan var tio över åtta var jag hemma igen och satte igång att jobba. Skönt att kicka igång veckans sista arbetsdag ordentligt med en rivstart. Nu väntar jag på att maken ska komma hem så vi kan varva ner inför helgens ledighet och fixa till lite fredagsmys. Vem vet, kanske blir det en slurk vin både i och till maten också…? 😉

I huvudet efter gårdagens härliga yogapass:
”Sa Re Sa Sa, Sa Re Sa Sa, Sa Re Sa Sa, Sa Rung 

Har Re Har Har, Har Re Har Har, Har Re Har Har, Har Rung”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *