Foto,  Ur vardagen

Röja och dona

loveTorsdag idag och det är ömsom sol, ömsom regn denna morgon. Jag har varit iväg och handlat lite frukt så här på morgonkvisten och strax ska jag bege mig till jobbets nya lager. Vi ska packa upp, installera oss och komma i ordning där idag. Ska bli kul! Passar fint en dag som den här att röja och dona. Så håller man värmen. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.