Foto,  Ur vardagen

Hoppfull, glad och förväntansfull

sommarvinterSommarkläder i förrgår, skrapa rutorna idag. Jo,jo, livet är fullt av överraskningar… Men vet du vad? Trots att jag njutit hejdlöst av den här sommaren och sensommaren är jag lika glad idag, när himlen är ljus, luften klar och gräset vitt av frost. Jag kan bäst beskriva det som att jag känner mig förväntansfull. Hoppfull, glad och förväntansfull.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.