Foto

Göteborgsdag

trädgårdsföreningen1Helgen har bjudit på sensommarvärme och sol och jag har varit ute och fotograferat en hel del. Idag kom turen till Göteborg och jag var bland annat på en utställning i Annedal, uppe vid Skansen Kronan, i Haga och inne på Trädgårdsföreningen. En riktigt härlig dag!

Jag ville verkligen passa på att ta vara på den här dagen eftersom det ryktas om att det ska komma regn och bli betydligt svalare från och med i morgon. Fler bilder från min Göteborgsdag kommer en annan dag, så du är välkommen tillbaka.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.