Foto,  Ur vardagen

Helt perfekt

träslövJeans och jacka känns som helt rätt klädsel på morgonkvisten just nu. Men mitt på dagen åker jackan av och jag går i kortärmat. Helt ljuvligt! Jag njuter verkligen av denna septembermånad och det här vädret får gärna hålla i sig hela hösten om det vill. Inte mig emot – jag tycker det är helt perfekt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.