Foto,  Träning,  Ur vardagen

Bra plan

hanhalsHöstens färger börjar så smått måla över den grönskande naturen. Än är det mycket grönt som synes ovan, men lite i taget smyger sig hösten på; samsas hyfsat med sensommaren än så länge och det är riktigt behagliga temperaturer, men snart så…

Idag är det tisdag och världsrekordyran från igår har lagt sig något, men visst känns det fortfarande bra när jag tänker på det. Tänk att jag som aldrig ens funderat på löpning för några år sen blivit så här bra. Härligt!

Nu gäller det dock att ta nya tag och utveckla min löpning ännu mer… Jag siktar på att ta några rundor i Skatås framöver. Skatås är en hel del backigare än terrängen jag normalt rör mig i, så dit styr jag nog kosan åtminstone någon dag den här veckan. Känns som en bra plan.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.