Foto,  Träning,  Ur vardagen

Världsrekord

chewingsheepIdag efter jobbet åkte jag ut en sväng till havet på en fotorunda. Där stötte jag bland annat på dessa flitigt tuggande får… De går bara där och tuggar och tuggar och jag undrar om de någonsin blir trötta i käkarna? Nåja, fler bilder kommer i morgon.

På tal om trött så gjorde jag framsteg när det gällde min löpning efter fotorundan ikväll. Jag använde mig faktiskt av ett mantra, när jag blev trött, som jag lärde mig på yogakursen förra veckan.

Det lät mig verkligen hålla tankarna fokuserade på vad jag höll på med och hör och häpna; jag satte världsrekord! Visserligen bara i min egen värld, men ändå. Inte för att det är viktigt eller för att det spelar någon större roll, men yeah! – jag är kanonnöjd! 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.