Foto,  Ur vardagen

Jag är förvånad

onemomentDet har varit mycket valprat den senaste tiden men nu är det över. Alla har fått säga sitt och vi står inför ett maktskifte. Fredrik Reinfeldt avgår som stadsminister och partiledare för Moderaterna. Socialdemokraternas Stefan Löfven blir vår näste stadsminister, nästan 13% av rösterna fick SD och Jimmie Åkesson säger med stolthet att de nu är det tredje största partiet i Sverige. Vad hände? Jag är förvånad…

Förutom nya tider i politiken är det en ny arbetsvecka som rullar ut sig framför oss. Himlen är dock oförtrutet blå och det fina vädret verkar hålla i sig ett tag till. Härligt! Ha en fin måndag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.