Foto,  Ur vardagen

Solig söndag

frukost

Solen skiner, det är söndag och vi är lediga. Låg länge i sängen i morse, läste tidningen och njöt av känslan.

Så fixade vi frukost, jag vek tvätt, körde igång en ny maskin som ska få hänga på tork ute under dagen och diskmaskinen brummar på där ute i köket medan maken har satt igång med att röja i förrådet. Utemöblerna på baksidan ska plockas undan idag och dessutom ska här röstas och åkas på utflykt.

Senare i eftermiddag har jag som plan att det ska bli någon form av träningsaktivitet också. Om det blir en löprunda för egen del eller om jag får med mig maken ut på en powerwalk eller kanske till och med en sväng till gymmet (han har köpt Friskiskort, yay!) återstår att se, men något blir det.

Vad gör du en härlig sensommarsöndag som den här?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.