Kickoffen i korthet

Förra lördagen var jag på heldagskickoff med Friskis. Dagen började med lunch på Kabelgatan.
lunch
Sen var det quizdags och det gick la sådär för mitt lag, men ändå.quiz Thomas Fogdö föreläste därefter och han hade mycket bra att komma med. Duktig man både när det gäller skidåkning och annat. Inspirerande.thomasfogdö Sen fick vi oss en hel del glada skratt när Tramgsgänget underhöll. trams1 trams2 Så bar det av ut till vackra Gottskär och Hamnkrogen.gottskär En trerättersmiddag väntade där och stämningen var på topp!förrätt När det skulle lekas var det ingen som bangade. Vilket härligt gäng alltså! 🙂lekdags3 Till varmrätt bjöds det på torsk. Jag som aldrig äter fisk lovade mig själv att prova när maten kom in och till min förvåning tyckte jag att det var jättegott och jag åt upp alltihop! Häpp!varmrätt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *