Foto,  Ur vardagen

Kickoffen i korthet

Förra lördagen var jag på heldagskickoff med Friskis. Dagen började med lunch på Kabelgatan.
lunch
Sen var det quizdags och det gick la sådär för mitt lag, men ändå.quiz Thomas Fogdö föreläste därefter och han hade mycket bra att komma med. Duktig man både när det gäller skidåkning och annat. Inspirerande.thomasfogdö Sen fick vi oss en hel del glada skratt när Tramgsgänget underhöll. trams1 trams2 Så bar det av ut till vackra Gottskär och Hamnkrogen.gottskär En trerättersmiddag väntade där och stämningen var på topp!förrätt När det skulle lekas var det ingen som bangade. Vilket härligt gäng alltså! 🙂lekdags3 Till varmrätt bjöds det på torsk. Jag som aldrig äter fisk lovade mig själv att prova när maten kom in och till min förvåning tyckte jag att det var jättegott och jag åt upp alltihop! Häpp!varmrätt

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.