Foto,  Musik,  Ur vardagen

Eksjö stadsfest 2014

Fredagen den 29 augusti åkte vi till Eksjö och hälsade på våra vänner där. Det var dags för årets upplaga av Eksjö stadsfest och det vill man inte missa för allt smör i Småland!

tårtakalas banantårtaVi hamnade på tårtkalas…

gulaänkan…och bjöds på god champagne och utsökt mat hela helgen.

salladVi förfestade innan vi gick in till stan.
väninna förfest2 Jag fixade tjejernas flätor.flätor förfest prepp Tjejerna fixade naglarna åt den som ville.nagellackFörsta kvällen hade jag inte med mig kameran ut då jag trodde att det rådde kameraförbud (som förra året) men andra kvällen fick jag med mig den. Här diggar vi till metal…
smashintopieces
smashintopieces2…lyssnar på  Coverfunkers…
coverfunkers…och blir förtrollade av Juha Mulari.
juhamulari2 juhamulariDet är, som maken sa igår, svårt att få nog av den där Juha. Om du missat honom kan du lyssna på den här låten som han gör tillsammans med Caroline af Ugglas.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.