Foto,  Ur vardagen

Bellevue & Jonsered herrgård

jonseredherrgård
jonsered3jonsered2jonsered1jonsered4Här några bilder från en trevlig utflykt vi gjorde tillsammans med svägerskan och svågern söndagen den 24 augusti. Vi började med ett besök på Bellevue och därefter åkte vi vidare till Jonsered herrgård där vi efter en lång väntan i kö fikade tillsammans med åttiotusen getingar och köpte egenodlade oliver av en trevlig herre bland annat.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.