Foto,  Recept,  Ur vardagen

Snabbt & gott

pizza

Idag har jag bland annat varit ute på en fotorunda vid havet. Underbart att ha fått lust för fotograferingen igen, jag har inte varit så aktiv på sistone, känns det som. Så det är kul. Och där ute vid havet mår jag ju så himla gott.

Efteråt stannade jag och handlade middagsmat. Ikväll ville jag ha nåt riktigt lättlagat och gott så valet föll på snabbpizza. Den är superenkel att göra och väldigt god.

Här kommer receptet:

INGREDIENSER:
250 g körsbärstomater
200 g rökt skinka
1 dl Arla lätt crème fraiche tomat och basilika
1 dl Arla lätt crème fraiche paprika och chili
(om du vill ha en lite mildare smak hoppa över paprika och chilifraichen  och ta 2 dl av tomat och basilikafraichen istället)
150 g riven ost
4 st stora tortillabröd

GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 250°
Dela tomaterna och skär skinkan i små bitar.
Blanda tomater, skinka crème fraiche och ost. Bred blandningen på bröden.
Vill man kan man även skiva på lite grönsaker på pizzan om man vill göra den lite matigare.
Grädda på bakplåtspappersklädda plåtar i mitten av ugnen c:a 10 minuter.

Servera med en sallad och gärna en god, kall öl. Ät och njut!

 

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.