Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Självporträtt

Jag har också tagit en del bilder på blommor och några självporträtt idag. Jag är så glad att jag har förmånen att kunna ha fotografering som hobby. Det ger mig så mycket och får mig att må så bra.

Nu har jag snabbredigerat ett par bilder på mig själv och jag passade på att göra en animering också. Blink-blink. 🙂

blinkarSka strax ta mig an några bilder från Kullaviks hamn och några blomsterbilder. Imorgon hoppas jag kunna ta mig tid för ett redigera ännu fler bilder som jag kan lägga upp här på bloggen. Jag vill ju visa er hur det var i Eksjö och hur vi hade det på Friskis kick off förra helgen till exempel. Tiden räcker inte riktigt till…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.