Foto,  Ur vardagen

Änglamamma

födelsedagIdag är det första gången som vi får fira din födelsedag utan dig. Det känns tomt, tungt, sorgligt och tråkigt. Hoppas du sitter där uppe på ett moln någonstans, tänker på oss, doftar på en ljuvlig blomsterbukett och smuttar på ett glas Kirsberry. Grattis på din dag, min änglamamma.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.