Foto,  Ur vardagen

Åh, en så’n dag!

Idag klockan tolv gick startskottet för årets upplaga av Kungsbacka365 Triathlon. Deltagarna hoppade uppvärmda i ån och simmade de tvåhundra metrarna fram till Hamntorget…
tria0
På bryggan på Hamntorget klättrade de upp…
tria1bytte om och hoppade upp på sina cyklar.tria2 tria3 tria4Efter tio kilometers cykling kom de tillbaka till Hamntorget.
tria5Avslutningsvis sprang de tre varv runt torget – 2,5 kilometer.
tria6 tria7

Därefter blev det sambatakter på nya brända tomten. Det var Friskis som anordnade även detta i samband med invigningen av vår nya lokal i innerstaden. Det sprakade av färg, trummorna ljöd och tjejerna dansade. Och som de dansade! Kanonbra!samba1 Innan dörrarna till nya gymmet slogs upp ringlade kön sig långt ut på torget och sen fick man långsamt jobba sig inåt. Det bjöds på snittar och bubbel och själv försåg jag mig med en svart fin Friskiskeps och en reflexväst att ha på mig när jag är ute och löper.lineMicke Syd och Tommy Ekman stod för sång och musik men de behövde inte sjunga allt själva. Vi som var där sjöng med för fulla muggar.
micketommyOch så här glada var systrarna ”Fullaavbus” åt dagens invigning. (Äsch, de är ALLTID så här glada efter vad jag vet.)
gladaJag har knäppt  m a s s a  bilder idag och jag lägger troligtvis upp dem här på bloggen imorgon. Nu kom nämligen maken och sonen så todiloo, här ska umgås, lagas god mat och mysas. Ha en skön lördagskväll!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.