Ur vardagen

Reklamtajm

Coca-Cola-glasflaskor

Vad passar väl bättre en regnmulen söndagseftermiddag än lite webbshopping? Kolla här vad jag precis beställt till exempel – fyra glasflaskor med våra namn på. Nu har jag en 50 cl PET-flaska Coca-Cola zero med Jessica på, en 33 cl burk Coca-Cola med Jess på och snart alltså en Coca-Colaglasflaska med Jesson på. Kul grej. Vill du också beställa glasflaskor med namn? Klicka här. Och när jag ändå är igång; vill du köpa andra Coca-Colaprylar ta en titt här. Slut på reklam. 😉

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.