Alster,  Foto,  Ur vardagen

Innan lågan slocknar

dream

Idag fick jag ett roligt mejl. Det händer att jag får den typen av mejl emellanåt och det gör mig så glad. Och får mig att fundera över de val jag gjort i livet…

Det handlar om mitt fotograferande, mitt skapande och allt det där som jag är bra på, älskar och brinner för. Där ingår även träning och livets guldkant – sånt som får mig att må bra och känna mig helt underbar. Som att jag gör det jag är ämnad för att göra och att jag är i mitt rätta element. I ett flow. Ett med allt.

Man har ju inte obegränsat med tid på sig här på jorden så det gäller att inte göra fel val. Inte för ofta i alla fall.  Det handlar också om att inte ägna sig åt fel saker utan rätt.

Visst har jag haft många bra jobb genom åren; jag har träffat många trevliga människor och gjort roliga och utvecklande saker men de senaste åren har jag allvarligt funderat på vad det är jag är bäst på – vad är det jag egentligen ska GÖRA?

Vad väntar bakom hörnet? Jag skulle vilja hitta mitt drömjobb – det där jobbet som är så rätt, så roligt och så fantastiskt att det inte känns som ett jobb. Jag har det bra på jobbet idag också men det skulle vara spännande att hitta mitt egentliga ”kall”; det där jag verkligen är ämnad för att göra. Det skulle vara skönt att hitta hem, liksom. Den känslan…

Jag skulle vilja fotografera mera. Ta del av och föreviga viktiga stunder i människors liv. Hjälpa företag. Resa. Kanske till och med bo utomlands. Ta miljöbilder för exempelvis en resesajt. Skriva texter. Åka med på hälsoresor där jag förutom att träna i vackra miljöer fick ta bilder till hemsidor, broschyrer och/eller kataloger. Utveckla min kreativa sida. Tjäna pengar på den. Lära mig nytt. Brinna. På riktigt.

Innan lågan en dag slocknar.

Förhoppningsvis är den dagen långt borta. Så jag letar vidare, jobbar på, tar dagen som den kommer och hoppas att jag vänder rätt sten så småningom så att jag kan förverkliga mina drömmar. Jag är inte riktigt där än…

Det blev ett väldigt personligt inlägg det här, ursäkta att jag ”spillde ut mitt hjärta”. Men ibland är det skönt att få sätta ord på sina önskningar och drömmar. Att måla upp en bild för sig själv såväl som för andra av vad jag egentligen vill – hur ska de annars kunna veta om de letar efter mig och jag inget sagt? 😉

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.