Foto,  Ur vardagen

Dagens bästa mål

frukost3 frukost1 frukost2Jag gillar helger. Morgnar. Och framförallt frukostar. På helgen är det lyxigt för att man kan ta ut svängarna lite extra när det gäller just frukosten. Tiden räcker till så mycket då. I morse hade vi dessutom trevligt frukostsällskap i form av sonen, hans sambo, Kiara och Mimmi. Imorgon blir det betydligt enklare frukost, men ändå, det är dagens bästa mål enligt mig.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.