Kungsbacka river – del 1

kbariver4

Idag började jag dagen med en kopp kaffe och att läsa morgontidningarna i sängen. Därefter gav jag mig ut på en löparrunda och sen städade vi här hemma. Så cyklade vi ner till stan och kollade in målgångarna i Kungsbacka river. Härligt! Duktiga paddlande kanotister – proffs såväl som amatörer. Fick till en del härliga bilder som jag redigerat nu ikväll medan maken kollat på Arsenalmatchen på TV. Fler bilder kommer imorgon.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kungsbacka river – del 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.