Hänger du på?

yoga

I helgen avslutade jag som du kanske minns min träningsutmaning 183 pass 2014. Så en ny utmaning för resten av året kände jag var väldigt angeläget och jag ställde för ett tag sen frågan här på bloggen om jag kunde få tips om någon ny träningsutmaning av er. Jag fick många olika och bra förslag men nu har jag hunnit fundera en hel del själv och jag tror att jag kommit fram till vad jag vill göra…

Jag har kvar mitt medlemskort på Friskis så där kommer jag att träna vidare framöver också. Där kan jag köra spinning, ki-box, indoor walking, flexpass, TRX, jympa, cirkelgym, danspass och en himla massa annat skoj, nyttigt och bra. Utöver det kommer jag fortsätta att löpa, promenera och cykla.

Ett tag tänkte jag att skulle anmäla mig till en kurs i salsa eller eventuellt börja spela tennis, men idag landade ett beslut i mig som jag tror kommer att göra skillnad. Jag tror bannemej det får bli en yogakurs!

Det är en träningsform som jag tror på men som jag hittills aldrig testat ordentligt. Dels för att jag helst vill ha fullt ös när jag tränar men också för att jag nog inte riktigt insett vilken nytta det kan göra. Jag känner mig dock redo att ta steget nu så jag kommer att anmäla mig till Hatha Intro på Yogaroom – en kurs som börjar vecka 37. Hänger du på?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *