Alster,  Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Härlig sommarkväll

lyckansfjäril14

Fredag, sol, blå himmel och som det brukar är det fint väder när vi firar makens födelsedag. Toppen sätt att avsluta den här härliga semestern med att samla ihop ett litet gäng och njuta av ännu en härlig sommarkväll innan det är dags att återgå till vardagen på måndag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.