Foto,  Ur vardagen

Man är nog en syn

Idag åkte vi till Blommigt och Prickigt i Hyssna; gick först runt i den härliga butiken och åt sedan lunch. Dock inte i lugn och ro direkt, för getingarna är rejält på hugget  just nu. Hujedamej! Upp och ner som en jojo flög jag från min plats vid bordet. Viftade med armarna och skrek. Jodå, man är nog en syn när man sätter den sidan till…

blommigtprickigt lunch Sen åkte vi till Baloo som jag varit nyfiken på ett tag. Jag har sett byggnaden när jag åkt förbi och känt mig sugen på att besöka stället och idag blev det alltså äntligen av. Det var ett annorlunda ställe. Med gamla grejer på riktigt. En del saker var mycket vackra andra ganska skrämmande. Väl värt ett besök.

baloo Så tog vi vägen över Sätila och stannade till på Sätila Sand vid Lygnevi. Gick ut på den vackra bryggan och försökte få en skymt av Isa af Lygnern men hon var nog ute på en tur just när vi var där.

trasig påbryggan Ute på bryggan pågick det getingfest på en del av ett kexpaket. De är visst ÖVERALLT de där små gulsvarta äcklen…

getingfestSista stoppet innan vi åkte hem igen var i Hjälm. Där var det lummigt, grönt och getingfritt.

ivattnet skor strand

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.