Man är nog en syn

Idag åkte vi till Blommigt och Prickigt i Hyssna; gick först runt i den härliga butiken och åt sedan lunch. Dock inte i lugn och ro direkt, för getingarna är rejält på hugget  just nu. Hujedamej! Upp och ner som en jojo flög jag från min plats vid bordet. Viftade med armarna och skrek. Jodå, man är nog en syn när man sätter den sidan till…

blommigtprickigt lunch Sen åkte vi till Baloo som jag varit nyfiken på ett tag. Jag har sett byggnaden när jag åkt förbi och känt mig sugen på att besöka stället och idag blev det alltså äntligen av. Det var ett annorlunda ställe. Med gamla grejer på riktigt. En del saker var mycket vackra andra ganska skrämmande. Väl värt ett besök.

baloo Så tog vi vägen över Sätila och stannade till på Sätila Sand vid Lygnevi. Gick ut på den vackra bryggan och försökte få en skymt av Isa af Lygnern men hon var nog ute på en tur just när vi var där.

trasig påbryggan Ute på bryggan pågick det getingfest på en del av ett kexpaket. De är visst ÖVERALLT de där små gulsvarta äcklen…

getingfestSista stoppet innan vi åkte hem igen var i Hjälm. Där var det lummigt, grönt och getingfritt.

ivattnet skor strand

 

2 reaktion på “Man är nog en syn

  1. Då var ni ju nästan hemma hos mig!!! Synd att ni inte tittade förbi. Fast du kanske inte visste att ni var då nära och jag var väl på jobbet så klart. 🙁
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *