183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Ny utmaning

jessica

Jag startade denna måndagsmorgon med en löprunda och nu börjar jag närma mig mitt mål för hela året: att avverka 183 motionspass 2014. Det återstår endast elva pass för att jag ska vara i hamn och det har gått en aning fortare än jag trodde så nu undrar jag vad jag ska hitta på för ny utmaning för att motivera och förbättra mig själv…

Har du någon bra idé? Tips tages tacksamt emot. Jag ser fram emot att bli bombarderad med förslag, så kom igen – hör av dig, utmana mig, kom med förslag, peppa mig och hjälp mig hitta ett nytt mål med min träning för resten av året. Snälla… 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.