Foto,  Ur vardagen

Några semesterbilder

Här är lite av det vi hunnit med och sett hittills på semestern.

Fallens dagar i TrollhättanelfkungenPoolparty och bebisgos i Annebergesther willMycket god mat
hamburgareVackra vyerutholmenSvalkande melonmelon2Surrande humlorhumlaklöverFästning med historia
fästningen2Sol och salta badlivbojFemkamp på Lisebergwoody skytteTorsdagskväll på Kungsbacka torgtorgetMer svalkande melonmelonQuizkväll på Kajskjul 8 GöteborgquizkvällSemesterfirarenjessica Mjukglass i Varbergs hamnglassNågra kalla drycker på framsidan
glasflaskor Tivoli i KöpenhamntivoliHallonveteöl (yuck) på Bryggeriet
bryggeriet Skratt och glädje med älskade vännerjessmicaFiskspafishspa Mäktig arkitekturtornetSe upp!
seupp Vackra Nyhavnnyhavn nyhavn2 gänget

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.